L’equip de Cycling Giant Rent està format per ciclistes al servei de ciclistes. A partir de la passió que sentim per aquest esport, i per la fantàstica zona geogràfica on ens trobem, vam voler iniciar un projecte amb el que poguéssim compartir el nostre territori amb els ciclistes d’arreu del món. Des de bicicletes d’alt rendiment, a bicicletes de passeig, de muntanya o elèctriques. Ens adaptem a les teves necessitats.

Situats a Banyoles, la capital de la comarca del Pla de l’Estany, ens trobem en un indret privilegiat amb fàcil accés a la Garrotxa, a l’Empordà i a la Costa Brava. També cal destacar la gran quantitat de carreteres secundàries amb mínim trànsit de vehicles a motor, per poder gaudir d’una experiència més tranquil·la i segura.
La nostra localització permet trobar la ruta ideal per a cada època de l’any. A l’hivern es pot anar a la recerca d’un clima més agradable en direcció a la Costa Brava, mentre que a l’estiu s’optarà per una ruta per carreteres ombrívoles per la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La comarca i els voltants és freqüentada per equips ciclistes d’alt rendiment, amb l’objectiu de preparar-se per les seves proves més importants, com el Tour de France o el Giro d’Itàlia. Sense anar més lluny, a només 20 quilòmetres de la nostra localització trobem el centre d’entrenament de l’equip ciclista professional Cerbelo.

Des de Cycling Giant Rent us volem facilitar la possibilitat de gaudir d’aquest entorn tant meravellós sense renunciar a la vostra bicicleta d’alt rendiment.

Serveis

 • Lloguer de bicis d'alt rendiment
  Bicicletes professionals de carretera, muntanya o passeig.
 • Lloguer de bicicletes elèctriques
  Bicicletes amb motor de 250 kw.
 • Accessoris i assegurança
  Cascos, GPS, Manetes de frens al sistema britànic, assegurança i més.
 • Ofertes de caps de setmana
  Pack de lloguer de bicicleta i nit d’hotel a Banyoles.